Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Varčujte mesečno, razpršeno in dolgoročno

Izberite znesek, ki ga boste vsak mesec namenili načrtnemu varčevanju v enem ali več priznanih vzajemnih skladih Eurizon. Tovrstno varčevanje zmanjšuje tveganja, ki bi jim bili izpostavljeni ob enkratnih vplačilih v vzajemne sklade, ob tem pa plemeniti vaše prihranke. Ti niso vezani in so vam vedno na voljo.

Za starost

Z dologoročnim vlaganjem v sklade prek varčevalnega načrta lahko prihranite sredstva za dodatno pokojnino. Vaša sredstva bodo varnejša zaradi razpršenih naložb, tovrstno varčevanje pa ima tudi večje donose. Naj bo starost lepa in brezskrbna.

Za otroka

Zagotovite svojemu otroku dobro popotnico za prihodnost. Z varčevalnim načrtom določite znesek, ki ga boste vsak mesec oplementili v vzajemnih skladih. Zbran denar bo vašemu otroku omogočil šolanje, potovanje, nakup prvega avtomobila ali uresničitev drugih načrtov.

Za zdravje

Zdravje je vaše največje bogastvo. Z varčevalnim načrtom vsak mesec prihranite in oplemenite del sredstev, ki so vaša zlata rezerva za hitrejšo in kakovostnejšo zdravstveno oskrbo.

Za večje nakupe

Z dolgoročno vizijo in vztrajnostjo lahko vaše sanje postanejo resničnost. Če izberete minimalni mesečni vložek 25 EUR in ga oplemenitite z investicijami v vzajemne sklade, lahko v nekaj letih zberete dovolj sredstev za uresničenje vaših želja.

Za plemenitenje sredstev

V okviru varčevalnega načrta bodo naši finančni strokovnjaki vaše mesečne prihranke vlagali v priznane vzajemne sklade Eurizon. Skladi so prejeli številna mednarodna priznanja, njhovo kakovost pa stalno spremlja neodvisna agencija Morningstar.

Želite skleniti varčevalni načrt?

Varčevalni načrt lahko sklenete preko spletne Banke IN ali se oglasite na osebni posvet s svetovalcem v izbrani poslovalnici.

Banka IN

Uresničite svoje cilje že za 25 EUR na mesec

Dostopno in donosno
Vlaganje v vzajemne sklade vam na dolgi rok lahko zagotovi višje donose in večjo varnost vaših sredstev. Ker sredstva niso vezana, jih lahko porabite kadarkoli.

Investicijski kalkulator

Zastavite si realne finančne cilje z uporabo našega kalkulatorja za vlagatelje, s katerim lahko izračunate:

  • kakšne donose bi lahko dosegli z investicijo določenega zneska v izbran vzajemni sklad,
  • koliko sredstev bi morali vložiti, da bi ob predvidenem donosu dosegli svoj finančni cilj.

INVESTICIJSKI KALKULATOR