Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Vedno na razpolago

Naši svetovalci so vam na voljo brezplačno, če želite strokovno pomoč pri sprejemanju investicijskih odločitev in iskanju alternativnih naložbenih produktov. Sodelovanje vedno začnemo s pogovorom, v katerem spoznamo vaše investicijske cilje in vam predlagamo najustreznejšo pot do njih. Pri Intesi Sanpaolo Bank tržimo mednarodno nagrajene  vzajemne sklade Eurizon Fund in Eurizon Manager Selection Fund.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA POSVET

Rešitve po vaši meri

Naši finančni svetovalci vam bodo ves čas stali ob strani z nasveti in budno spremljali vaše investicije.

Strokovno in zanesljivo

Vlaganja v vzajemne sklade vam na dolgi rok zagotavljajo višje donose in večjo varnost vaših sredstev.

Brezplačno svetovanje

Zastopamo priznane in večkrat nagrajene sklade Eurizon Fund in Eurizon Manager Selection Fund.

Kako poteka svetovanje?

Storitev investicijskega svetovanja sestavljajo štiri faze, ki temeljijo na naprednih pristopih za zanesljivo spremljanje vaših vlaganj:

Analiza

Vaše izkušnje, znanje, odnos do tveganja in investicijski cilji nam bodo služili kot izhodišče za izbiro primernih naložb.

Načrtovanje

Prvi del vaših sredstev bomo namenili kritju dnevnih in rednih izdatkov, drugi del bo šel za nepredvidene stroške, tretji del pa bomo namenili zasledovanju naložbenih ciljev.

Naložbeni predlog

Na podlagi podatkov, pridobljenih v fazi analize in trendov na svetovnih finančnih trgih, vam bodo naši svetovalci priporočili primerne naložbe.

Spremljanje portfelja

Redno bomo spremljali vaš portfelj, da bi vam zagotovili čim večjo varnost naložb. Če te niso več skladne z vašimi investicijskimi cilji, vas o tem obvestimo in predlagamo nove rešitve.