Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Paket dobrodošlice

Pri nas dobite vse, kar je v današnjem času pomembno - našo skrb, predanost in zanesljivost. Zavezo 100 % posluha, s katero dan za dnem izboljšujemo zadovoljstvo naših komitentov. Kakovostne storitve z najvišjo mednarodno bonitetno oceno za poslovanje.

Paket dobrodošlice, za katerega se lahko odločite do 31. decembra 2019.

Informativno naročilo

Paket dobrodošlice

Ponudba je namenjena novim komitentom, ki pri nas odprete transakcijski račun, prenesete k nam svoje redne mesečno dohodke in postanete uporabnik Banke IN.


Prvih 6 mesecev brezplačno koristite:

Vodenje transakcijskega računa. 

VEČ

Vodenje debetnega kartičnega računa.

VEČ

Dostopnost do bančnih storitev ob vsakem času in na vsakem kraju s spletno ali mobilno Banko IN ter mobilno denarnico Wave2Pay.

VEČ

Plačilne transakcije s SEPA direktno obremenitvijo.

VEČ

Dvig gotovine na bankomatih drugih bank v Sloveniji in v državah evro območja za predplačniško kartico MOJA Activa Visa in plačilno kartico Activa Visa Inspire.

Plačevanje e-računov z direktnim plačilom.

VEČ

Vse, kar morate vedeti o paketu dobrodošlice

Postopek odprtja transakcijskega računa v Intesi Sanpaolo Bank?

Transakcijski račun lahko odprete v vam najbližji poslovalnici banke, tako da prinesete izpolnjeno Vloga za odprtje transakcijskega racuna.pdf.

Ob odprtju transakcijskega računa sklenemo Okvirno pogodbo o plačilnih storitvah, ter vam in osebam, ki jih pooblastite za razpolaganje s sredstvi na vašem računu izdamo plačilno kartico Activa Visa Inspire.

Poleg tega z vami uredimo tudi vse potrebno za poslovanje preko spletne Banke IN.

Banka ima pravico vlogo za transakcijski račun brez obrazložitve zavrniti.

Kaj banka šteje med redne mesečne dohodke?

Plača, pokojnina in drugi dohodki, ki jih redno, vsak mesec prejemate na svoj transakcijski račun.

Katere dokumente potrebujete za odprtje transakcijskega računa?

Za odprtje transakcijskega računa nam predložite veljaven osebni dokument s fotografijo in davčno številko. Banka lahko poleg tega zahteva še drugo dokumentacijo.

Če boste za razpolaganje s sredstvi na vašem transakcijskem računu pooblastili katero koli drugo osebo (pooblaščenca na računu), naj tudi ta predloži navedene dokumente.

Kakšni so pogoji poslovanja z vašim transakcijskim računom?

Pogoji poslovanja s transakcijskim računom so določeni v Splošnih pogojih za opravljanje plačilnih storitev za potrošnike.pdf. Splošni pogoji opredeljujejo pogoje odprtja in vodenja transakcijskega računa ter izvajanje plačilnih transakcij in izvrševanje drugih storitev preko računa. S podpisom Okvirne pogodbe o plačilnih storitvah, na podlagi katere vam odpremo transakcijski račun, te pogoje poslovanja sprejmete.

Kje se nahajajo bankomati Intese Sanpaolo Bank v Sloveniji?

Sprehodite se po zemljevidu Slovenije in poiščite svoj bankomat.