Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Mobilna Banka IN

Vsak komitent lahko aplikacijo uporablja na največ dveh napravah hkrati, na eni napravi pa lahko ima naloženo samo eno mobilno Banko IN. Z eno aplikacijo uporabnik dostopa do vseh pooblaščenih osebnih in poslovnih računov, potrebna je samo ena namestitev in ena aktivacija.

 Mobilno aplikacijo sme uporabnik namestiti samo iz legitimnih prodajnih mest mobilnih aplikacij (Google Play, Apple AppStore in WindowsPhone store). Prav tako zaradi varnosti poslovanja NE nameščajte tudi ostale programske opreme iz neznanih virov.

 Pred pričetkom uporabe je aplikacijo potrebno aktivirati. Aktivacijo lahko opravite prek vaše spletne Banke IN ali v katerikoli naši poslovalnici.

Spletni dostop do mobilne Banke IN

  • Spletni dostop do mobilne Banke IN: v mobilno Banko IN se lahko prijavite na katerikoli napravi s spletnim brskalnikom prek naslova: m.bankain.si
  • Za spletno prijavo z  enkratnim geslom (OTP) veljajo isti tehnični pogoji kot za prijavo z enkratnim geslom v Banko IN, zato preverite Tehnične pogoje za Banko IN.