Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Obvestilo o deregistraciji podskladov krovnega sklada družbe za upravljanje Franklin Templeton Investments S.A.

Družba za upravljanje Franklin Templeton Investments S.A. je s 1.1.2017 izvedla deregistracijo in prenehala s trženjem oz. prodajo enot premoženja naslednjih podskladov v Sloveniji:

  • Franklin Templeton Real Estate Fund
  • Templeton Emerging Markets Fund,
  • Franklin Mutual European Fund.

S 1.1.2017 so se navedeni podskladi v Republiki Sloveniji prenehali tržiti in nakup novih enot premoženja po tem datumu ni več mogoč.

Enote premoženja navedenih podskladov, ki so jih vlagatelji pridobili pred tem datumom, lahko obdržijo tudi po deregistraciji, saj podskladi ne bodo ukinjeni.

Tečaji podskladov bodo še naprej objavljeni v tečajnici podskladov krovnega sklada Franklin Templeton Investment Fund (FTIF) na spletni strani banke.

Več informacij lahko pridobite pri tržnikih investicijskih skladov v Intesi Sanpaolo Bank ali na spletni strani Agencije za trg vrednostnih papirjev.