Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Sprememba podskladov krovnega sklada Eurizon EasyFund

Upravni odbor družbe za upravljanje Eurizon Capital S.A. krovnega sklada Eurizon EasyFund se je odločil za nekatere spremembe pri podskladih krovnega sklada, ki se bodo izvršile v februarju 2017.  

Povzetek sprememb je v nadaljevanju, podrobno pa so spremembe opisane v Obvestilu imetnikom enot premoženja sklada »Eurizon EasyFund«, kolektivnega naložbenega podjema, ustanovljenega po luksemburškem pravu. 

Krovni sklad »Eurizon EasyFund« se bo 17.2.2017 preimenoval v krovni sklad »Eurizon Fund«.  

Trem podskladom krovnega sklada Eurizon EasyFund bo istega dne spremenjeno ime in naložbena politika podsklada, enemu podskladu pa se bo poleg imena spremenil tudi referenčni indeks.

Izvršile se bodo tri združitve podskladov, prva na dan 17.2.2017, drugi dve na dan 24.2.2017. Z združitvijo bo 12 podskladov krovnega sklada Eurizon EasyFund združenih v tri nove podsklade, ki bodo upravljani s kvantitativnim naložbenim pristopom.

Za izvedbo vseh potrebnih aktivnosti, povezanih z združitvijo, bo poskrbela družba za upravljanje Eurizon Capital S.A. oz. Banka Intesa Sanpaolo d.d., kot njen edini pooblaščenec na območju Republike Slovenije.