Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Obvestilo o odpovedi Pogodbe o plačevanju z American Express karticami

Skladno s tem Banka Intesa Sanpaolo d. d. z 31. decembrom 2019 odstopa od Pogodbe o plačevanju s plačilnimi karticami American Express sklenjene med vami in banko. S 1. januarjem 2020 bo v celoti onemogočen sprejem American Express kartic na vseh prodajnih mestih v Sloveniji. 

 

S 1. decembrom 2019 bomo onemogočili izvajanje predavtorizacij vsem prodajnim mestom, ki izvajajo predavtorizacije za sprejem rezervacij, npr. hoteli in drugi ponudniki prenočitvenih zmogljivosti.

 

Če se Pogodba o plačevanju s plačilnimi karticami nanaša tudi na kartice drugih blagovnih znamk (npr. Visa® in Mastercard® kartice), le-ta preneha veljati izključno v delu, ki se nanaša na plačilne kartice American Express.

 

Za dodatne informacije nam pišite na e-poštni naslov: prodaja-si@mercury-processing.com ali nas pokličite na telefonsko številko: 01 568 03 10.