Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Odprtje prenovljene poslovalnice v Izoli

Poslovalnica Izola v Drevoredu 1. maja 5, ki je bila zaprta zaradi obnove, bo v ponedeljek, 18. novembra 2019, znova odprla svoja vrata. Urnik poslovanja ostaja nespremenjen, in sicer od ponedeljka do petka od 8.30 do 13.00 in od 14.00 do 16.30, v soboto pa od 9.00 do 11.30.

 

Poslovalnica na začasni lokaciji v Plenčičevi ulici 6, bo odprta še do petka, 15. novembra, po rednem urniku. V soboto, 16. novembra, pa jo bodo zaprli.

 

Poslovalnica Izola je že delovala po novem konceptu, ki nam omogoča še večjo osredotočenost na stranke in njihove potrebe. S prostorsko prenovo bomo poskrbeli za še bolj prijetno in sproščeno vzdušje, potrebno za odprt odnos in poglobljen pogovor s strankami. Poslovalnica postaja prostor za srečevanje, druženje, poslovanje in sprostitev. Stranka lahko tako ob čakanju na svetovalca popije kavo in prelista zanimivo knjigo, vedno pa ji je na voljo nekdo, ki jo usmeri ali ponudi pomoč.

 

Lepo vabljeni k obisku!