Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Začasna selitev poslovalnice Izola zaradi prenove

Obveščamo vas, da bo poslovalnica Izola na Drevoredu 1. maja od vključno 21. septembra 2019, zaprta zaradi prenove. Od ponedeljka, 23. septembra 2019, pa vse do konca prenove, ki bo predvidoma zaključena novembra 2019, bomo poslovanje preselili na začasno lokacijo na Plenčičevi ulici 6 v Izoli (v stavbo nekdanje davčne uprave pri športni dvorani oziroma gasilcih).

 

Urnik poslovanja ostaja nespremenjen, in sicer od ponedeljka do petka od 8.30 do 13.00 in od 14.00 do 16.30, v soboto pa od 9.00 do 11.30.

 

Poslovalnica Izola že deluje po novem konceptu, ki nam omogoča še večjo osredotočenost na stranke in njihove potrebe. Zdaj bo deležna tudi prostorske prenove, ki bo zagotavljala prijetno in sproščeno vzdušje, potrebno za odprt odnos in bolj poglobljen pogovor s strankami.

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.