Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Prenehanje trženja skladov Franklin Templeton Investment Fund v Sloveniji

Obveščamo vas, da bo družba za upravljanje Franklin Templeton International Services S.A. s 1. 1. 2019 prenehala s trženjem oziroma prodajo enot premoženja skladov Franklin Templeton Investment Fund v Sloveniji. Navedeno pomeni, da nakup novih enot premoženja omenjenih skladov od 1. 1. 2019 dalje ne bo več mogoč.

S 1. 1. 2019 bodo ukinjene tudi vse pristopne izjave k pravilom upravljanja skladov Franklin Templeton Investment Fund, ki so brez stanja.

Sredstva, ki jih imate vlagatelji v skladih Franklin Templeton Investment Fund ali jih boste v te sklade vplačali do konca leta, lahko brez časovne omejitve obdržite še naprej, prav tako jih lahko kadarkoli prodate.

Tekoče podatke o vrednosti enot premoženja vseh skladov boste lahko še naprej spremljali na spletnih straneh banke in spletni banki Banki